ETSIMME KORJAUSSUUNNITTELUSTA KIINNOSTUNUTTA ARKKITEHTIA TAI RAKENNUSARKKITEHTIA

Etsimme Oulussa toimivan suunnittelutiimimme vahvistukseksi osaavaa arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia. Arvostamme yhteistyötaitojasi, innostunutta otetta sekä kykyäsi viedä projektit laadukkaasti päätökseen asti.

Monipuolisia suunnitteluhaasteita

Toimistomme päätoimialaa ovat restaurointi- ja korjausrakentamishankkeet, joiden lisäksi suunniteltavaksesi tulee myös kiinnostavia uudiskohteita. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa kohtaat monipuolisesti sekä modernin että historiallisen arkkitehtuurin suunnitteluhaasteita.

Hae meille, jos

  • olet kiinnostunut korjausrakentamisesta ja halukas kehittämään osaamistasi
  • työskentelet sujuvasti Autodeskin Revit ja Autocad ympäristössä sekä Adoben ohjelmistoilla.
  • sinulla on jo kokemusta arkkitehtina lupa- ja toteutusvaiheen suunnittelusta
  • sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen ilmaisu sekä vuorovaikutustaitoja, joilla saat asiat sujumaan asiakkaiden, suunnittelutiimien ja viranomaisten kanssa.

Lähetä hakemuksesi 12.6.2023 mennessä, kerromme mielellämme lisää

Työsuhde on kokoaikainen ja se on mahdollista aloittaa elokuussa 2023. Työpaikka sijaitsee Oulussa ja pääosa suunnittelukohteistamme sijaitsee Vaasa-Kuopio-linjan pohjoispuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juho Teppo p. 041 433 8346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja portfoliosi 12.6.2023 mennessä osoitteeseen rekry@jteppo.fi